veneenveistäjänranta

Tähyile horisonttiin
– saavu kotiisi
Veneenveistäjänrantaan!

Uutta: Pantturipihan toisen vaiheen asuntojen esite saatavilla 18.6.

Skrollaa sivua alas ja tutustu Pantturipiha 7:n videoon ja kuviin.

Kysy lisää: Ilpo Vakkuri, 0400-681 288.

Oulun Pateniemen rantaan keskelle kauneinta luontoa ja historian havinaa nousee täysin uusi asuinalue – Veneenveistäjänranta.
Merellinen Veneenveistäjänranta tulee palvelemaan asukkaitaan ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa vehreät puistoalueet, suolaisen meriveden tuoksu sekä kaunis rantamaisema kohtaavat nykyaikaisen asumisen. Hyvät kulkuyhteydet ja lähistön kattavat palvelut kuuluvat kokonaisuuteen.

Ota yhteyttä

Haluaisitko sinäkin juurtua merenkulun ja käsityötä kunnioittavan sahateollisuuden maisemiin?
Haluaisitko seurata alati muuttuvaa merimaisemaa ja tuntea luonnon rytmin joka päivä, omassa kodissasi?
Veneenveistäjänranta tarjoaa sinulle siihen mahdollisuuden.

video

Veneenveistäjänranta

Kotisi meren äärellä,
kaikkien palveluiden ympäröimänä

Ainutlaatuisessa Veneenveistäjänrannassa asukkaita ilahduttaa yli kilometrin mittainen rantaviiva sekä nyt ja tulevaisuudessa virkistystä tuovat laajat puistoalueet. Meren ja luonnon ansiosta Veneenveistäjänrannassa on mahdollista ulkoilla ja harrastaa vuoden ympäri.

Alueella ilahduttavat lasten leikkipuisto sekä aikuisten ulkoliikuntapaikka, pyöräilemisen ja lenkkeilemisen mahdollistavat laajat kevyen liikenteen reitit sekä kunnostettu Pateniemen uimaranta. Mahdollisuudet virkistävään ulkoiluun ovat loputtomat. Oma venesatama takaa, että purjehdusharrastuksen pariin pääsee melkein kotiovelta! Pateniemessä voi kalastaa ja retkeillä myös Kraaselin rannoilla.

Pateniemen palvelut täydentyvät Veneenveistäjänrannan omilla, tulevilla peruspalveluilla: omalla päivittäistavarakaupalla sekä päiväkodilla. Läheinen moottoritie sekä alueen bussilinjat takaavat nopean yhteyden keskustaan ja muualle Ouluun.

Veneenveistäjänranta on asuinalue, joka tuo ihmiset positiivisella tavalla yhteen mutta jättää mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan.

sijainti

  • Veneenveistäjänranta

historia

Alueen historia antaa
miljöölle omat kasvonsa

Pateniemen ranta on purjelaivojen ja sahateollisuuden asemapaikka. Vuonna 1856 ensimmäinen laivavarvi perustettiin Isak Andersson Pateniemeltä ostetulle maalle. Telakka päätyi huutokaupassa konsuli Johan Gustav Bergbomille, joka vuonna 1873 korvasi hiipuvan laivavarvin paremmalla liikeidealla – höyrysahalla. Kauppahuone Bergbomin saha nousi Oulun seudun merkittävimmäksi työnantajaksi.

Pateniemen saha on taannut leivän, asunnon, päivähoidon ja koulutuksen lukuisille seudun asukkaille perheineen. Saha koki erinäköisiä vaiheita sotavuosista aina jälleenrakennuskauteen, mutta globalisaation myötä Pateniemen saha joutui sulkemaan lopullisesti ovensa 1990. Alueen huolella vaalittuun historiaan voi tutustua muun muassa Pateniemi-seuran verkkosivuilla.

Oltuaan lähes 175 vuotta teollisuuden palveluksessa, Pateniemen suljettu ranta-alue avautui vihdoinkin uuteen aikakauteen. Vaiherikkaan ja jännittävän historian omaava alue on monen oululaisen muisteluiden, legendojen ja tarinoiden tyyssija. Uusi asuinalue kunnioittaa perinteitään muun muassa ottamalla rantakaistaleen olennaiseksi osaksi alueen vetovoimaa ja omaleimaisuutta. Yhteiset virkistysalueet, oma venesatama sekä rantapaviljonki kahviloineen tuovat menneen maailman purjelaivakauden jälleen osaksi oululaista elämäntapaa.

Asunnot

Rakennus-Hanka toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin

Rakennus-Hangalla on pitkä kokemus siitä, miten rakennetaan oululaiseen maisemaan sopivia koteja. Meillä on erityisen lämmin suhde Pateniemen rantaan, paikkaan, joka on kiinteä osa lapsuuden ja nuoruuden kasvuvuosia. Kun oma, henkilökohtainen historia on läsnä näin upeassa paikassa, alueen hienovaraisen kauneuden vangitsemiseen on halua ponnistella kaikin voimin.

Siksi Veneenveistäjänranta ei ole mikä tahansa kohde. Se on tärkeä meille ja tärkeä jokaiselle sen tulevalle asukkaalle. Alueen värikäs historia ja kauniit maisemat on otettu huomioon kohteen arkkitehtuurissa juuri oikealla tavalla. Rakennuksen täytyy täyttää kaikki se potentiaali, mitä tällä ainutlaatuisella alueella on mahdollisuus tarjota.

Varaa oma kotisi nyt – toteutamme kohteet kolmessa vaiheessa

Yksi- ja kaksikerroksiset pari- sekä rivitaloasuntomme tarjoavat rauhalliset puitteet kivenheiton päästä rannasta, vehreän puistoalueen läheisyydessä. Kohteista kompakteimmat ovat 75 neliön huoneistoja. Suurimmat ovat tilavia 104 neliön erinomaisesti perheasunnoiksi sopivia koteja.

Kolme taloyhtiötä käsittävä projekti toteutetaan kolmessa vaiheessa. Mitä aikaisemmin ostaja tulee mukaan hankkeeseen, sitä paremmin hänen toiveensa voidaan ottaa huomioon asunnon sisätilojen toteutuksessa, pintamateriaalien valinnassa ja pohjapiirroksen viilaamisessa.

Ota yhteyttä Rakennus-Hankaan ja kysy lisää.

AS OY PANTTURIPIHA 6

AS OY PANTTURIPIHA 7

hinnasto

Katso hinnasto ja varaustilanne (Pantturipiha 6)

nro. Tyyppi Krs. Huon. ala Myyntihinta Lainaosuus Velatonhinta Hoitovas. Rah.vas Tila
A1 4h+k+sa 2 tas. 104,0 m2 Myyty
A2 4h+k+sa 2 tas. 94,0 m2 Myyty
A3 4h+k+sa 2 tas. 94,0 m2 Myyty
A4 4h+k+sa 2 tas. 104,0 m2 Myyty
B5 3h+k+sa 1 tas. 75,0 m2 Myyty
B6 3h+k+sa 1 tas. 75,0 m2 Myyty
C7 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty
C8 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty
D9 3h+k+sa 1 tas. 75,0 m2 Myyty
D10 3h+k+sa 1 tas. 75,0 m2 Myyty
E11 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty
E12 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty
F13 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty
F14 4h+k+sa 2 tas. 84,5 m2 Myyty
F15 4h+k+sa 2 tas. 84,5 m2 Myyty
F16 4h+k+sa 2 tas. 86,0 m2 Myyty

esite

Pohjakuvat, asemapiirros ja varustelu

Pantturipiha 7 asemapiirros

pantturipiha 7

Myynti ja lisätiedot

Ilpo Vakkuri
0400 – 681 288
ilpo.vakkuri@rakennus-hanka.fi

Ota Yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Vastaamme pikaisesti kaikkiin yhteydenottoihin. Meille voi myös soittaa puhelinnumeroon
0400 – 681 288.

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä